“Wij houden de lijntjes graag kort, hierdoor kunnen we onze service en het contact persoonlijk houden.”

In dit familiebedrijf staat service centraal. Het is ons doel om jouw probleem of aanvraag op het gebied van intern transport zo goed af te handelen. Samen met jou zoeken we naar het beste product of naar de beste oplossing. Ontzorgen is dan ook wat Eep Intern Transport het liefste doet!

Eep van de Pol heeft Eep Intern Transport in 2003 opgezet, daarna is ons team gaan groeien. In 2007 zijn we daarom verhuisd naar een groter pand in Hoevelaken. We groeien nog steeds, maar houden de lijntjes graag kort. Hierdoor kunnen we onze service en het contact persoonlijk houden.

over ons eep van de pol

Bij ons vind je alles op het gebied van intern transport. Van heftrucks tot pallettrucks en van schrobmachines tot voorzetapparatuur. Je kunt bij ons terecht voor het kopen, huren, repareren en onderhouden van de machines. Ook voor het keuren van het intern transport ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben keurmeesters in dienst die jouw intern transport kunnen keuren.

Liever eerst wat informatie inwinnen? Bij Eep Intern Transport ben je altijd welkom!

over ons hoe het begon

Hoe het begon…

Eep heeft altijd al gewerkt met heftrucks. Op een gegeven moment haalde hij geen voldoening meer uit zijn werk en moest hij te ver reizen. De klanten uit de regio Hoevelaken zag hij langzaam naar andere partijen gaan. Daar moest hij iets mee. Hij nam ontslag, kocht een service bus en is voor zichzelf begonnen. Al na 1 jaar kon hij het werk niet meer alleen aan en werd er iemand aangenomen. In 2007 moest er verhuisd worden naar een groter pand en zelfs nu blijft het groeien.

Service heeft Eep al vanaf het begin van zijn carrière meegekregen en dit heeft hij doorgezet in deze onderneming. Dat is naar eigen zeggen de grootste kracht. Het belangrijkste is dat de klant rijdt en geen hinder ondervindt door defecte machines. Eep Intern Transport kan deze goede service bieden, omdat het werkgebied niet verder rijkt dan 25 km om Hoevelaken heen. Wanneer een klant belt is er altijd wel een monteur in de buurt die langs kan rijden.